สมาชิก
เข้าสู่ระบบ สมัครสมาชิก

รายการทดสอบ : บราซิล(Brazil) - เนื้อปลาสดแช่เย็นแช่แข็ง(ปลาน้ำจืด)

เรียกดูเวอร์ชั่นอื่นๆ จำนวนรายการทดสอบที่แต่ละห้องปฏิบัติการสามารถให้บริการ
Drag a column header and drop it here to group by that column
Arsenic1mg / kg General Methods of Analysis for Contaminants,CODEX STAN 228,Vol 13 ,2001 http://e-legis.anvisa.gov.br/leisref/public/showAct.php?id=90 http://www.codexalimentarius.net/web/standard_list.jsp GENERAL GUIDELINES ON SAMPLING CAC/GL 50-2004 http://www.codexalimentarius.net/web/standard_list.jsp
Lead2mg / kg General Methods of Analysis for Contaminants,CODEX STAN 228,Vol 13 ,2001 http://e-legis.anvisa.gov.br/leisref/public/showAct.php?id=90 http://www.codexalimentarius.net/web/standard_list.jsp GENERAL GUIDELINES ON SAMPLING CAC/GL 50-2004 http://www.codexalimentarius.net/web/standard_list.jsp
Cadmium1mg / kg General Methods of Analysis for Contaminants,CODEX STAN 228,Vol 13 ,2001 http://e-legis.anvisa.gov.br/leisref/public/showAct.php?id=90 http://www.codexalimentarius.net/web/standard_list.jsp GENERAL GUIDELINES ON SAMPLING CAC/GL 50-2004 http://www.codexalimentarius.net/web/standard_list.jsp
Mercury0.5mg / kg General Methods of Analysis for Contaminants,CODEX STAN 228,Vol 13 ,2001 http://e-legis.anvisa.gov.br/leisref/public/showAct.php?id=90 http://www.codexalimentarius.net/web/standard_list.jsp GENERAL GUIDELINES ON SAMPLING CAC/GL 50-2004 http://www.codexalimentarius.net/web/standard_list.jsp
Butylated hydroxyanisole (BHA)0.0006% In-house validated method http://e-legis.anvisa.gov.br/leisref/public/showAct.php?id=21 ftp://ftp.fao.org/codex/ccmas23/ma01_09e.pdf ma01_09e.pdf GENERAL GUIDELINES ON SAMPLING CAC/GL 50-2004 http://www.codexalimentarius.net/web/standard_list.jsp
Coagulase-Positive Staphylococci g BAM: Staphylococcus aureus http://www.anvisa.gov.br/legis/resol/12_01rdc.htm http://www.fda.gov/Food/ScienceResearch/LaboratoryMethods/BacteriologicalAnalyticalManualBAM/ucm071429.htm BAM: Food Sampling/Preparation of Sample Homogenate http://www.fda.gov/Food/ScienceResearch/LaboratoryMethods/BacteriologicalAnalyticalManualBAM/UCM063335
Salmonella spp.0 absence in 25 gBAM: Salmonella http://www.anvisa.gov.br/legis/resol/12_01rdc.htm http://www.fda.gov/Food/ScienceResearch/LaboratoryMethods/BacteriologicalAnalyticalManualBAM/UCM070149 BAM: Food Sampling/Preparation of Sample Homogenate http://www.fda.gov/Food/ScienceResearch/LaboratoryMethods/BacteriologicalAnalyticalManualBAM/UCM063335
ดาวน์โหลดคู่มือการใช้ตัวกรอง