สมาชิก
เข้าสู่ระบบ สมัครสมาชิก

รายการทดสอบ : มาเลเซีย(Malaysia) - น้ำปลา

เรียกดูเวอร์ชั่นอื่นๆ จำนวนรายการทดสอบที่แต่ละห้องปฏิบัติการสามารถให้บริการ
Drag a column header and drop it here to group by that column
Pathogenic microorganism  shall be free from microorganisms in amounts which may represent a hazard to healthValidated method http://www.codexalimentarius.net/web/more_info.jsp?id_sta=23 http://www.codexalimentarius.net/web/more_info.jsp?id_sta=394 ICMSF: Microorganisms in Foods,2. Sampling for Microbiological Analysis http://www.icmsf.iit.edu/pdf/icmsf2.pdf Sampling for Microbiological analysis.pdf
Ascorbyl esters200mg/kg In-house validated method http://www.codexalimentarius.net/web/more_info.jsp?id_sta=4 ftp://ftp.fao.org/codex/ccmas23/ma01_09e.pdf ma01_09e.pdf GENERAL GUIDELINES ON SAMPLING CAC/GL 50-2004 http://www.codexalimentarius.net/web/standard_list.jsp General guidelines on sampling.pdf
Neotame12mg/kg In-house validated method http://www.codexalimentarius.net/web/more_info.jsp?id_sta=4 ftp://ftp.fao.org/codex/ccmas23/ma01_09e.pdf ma01_09e.pdf GENERAL GUIDELINES ON SAMPLING CAC/GL 50-2004 http://www.codexalimentarius.net/web/standard_list.jsp General guidelines on sampling.pdf
Polysorbates5000mg/kg NMKL 103 (1984) / AOAC 983.16 http://www.codexalimentarius.net/web/more_info.jsp?id_sta=4 http://www.codexalimentarius.net/web/standard_list.jsp GENERAL GUIDELINES ON SAMPLING CAC/GL 50-2004 http://www.codexalimentarius.net/web/standard_list.jsp General guidelines on sampling.pdf
Lead, total0.3mg/kg NMKL 161 (1998), NMKL 139 (1991),AOAC 972.25, AOAC 982.23,AOAC 986.15, AOAC 991.10, AOAC 999.11 http://www.codexalimentarius.net/web/more_info.jsp?id_sta=17 http://www.codexalimentarius.net/web/more_info.jsp?id_sta=388 GENERAL GUIDELINES ON SAMPLING CAC/GL 50-2004 http://www.codexalimentarius.net/web/standard_list.jsp General guidelines on sampling.pdf
Mercury, Total0.5mg/kg ,AOAC 977.15, AOAC 977.22, AOAC 988.11, ISO 5666-3:1984 (confirmed 1995), ESPA/CN-E/106-1994 http://www.codexalimentarius.net/web/more_info.jsp?id_sta=17 http://www.codexalimentarius.net/web/more_info.jsp?id_sta=388 GENERAL GUIDELINES ON SAMPLING CAC/GL 50-2004 http://www.codexalimentarius.net/web/standard_list.jsp General guidelines on sampling.pdf
ดาวน์โหลดคู่มือการใช้ตัวกรอง